Meteen naar de content

Volg ons

Voor 23:30 besteld = Morgen GRATIS in huis

Onze klantenservice:

Algemeen

Leuk dat je shopt in ons Algemeen assortiment!

Hieronder hebben we de categorieën neergezet welke leuke en inspirerende producten voor jou bevatten. Kijk eens rond en vind jouw volgende aanwinst!

Seizoen
Bij In Round houden we van elk seizoen. Er is immers elk seizoen weer zoveel nieuws te ontdekken! Of het nu de heerlijke wintermaanden zijn, met de donkere dagen welke ons blij maken, of de prachtige lente, wij worden er blij van. En met de producten die wij erbij selecteren, hopen we jou ook mee te nemen in al deze seizoenen. Klik snel verder als je de laatste trends van het seizoen wil bekijken!

Klik hier om het volledige Seizoen-assortiment te bekijken >

Veiligheid
Ieder mens heeft er behoefte aan: veiligheid. Je wil immers rustig en vertrouwd kunnen genieten van alle momenten die je beleeft. Je wil daarbij niet nadenken over de vervelende dingen, maar natuurlijk is het wel belangrijk dat je je goed voorbereid hebt! De In Round veiligheidsartikelen helpen jou om precies dat te doen.

Klik hier om het volledige Veiligheid-assortiment te bekijken >

Gezelligheid
Heerlijk gezellig met de familie of met je vrienden om tafel. Zo kom je dichter tot elkaar en ga je een prachtige avond of middag tegemoet. Speel een spelletje kaart, poker of Yahtzee, kies ervoor je huis prachtig te versieren of voer de gezelligheid op met een van onze andere mogelijkheden. Waar wacht je nog op?

Klik hier om het volledige Overige Gezelligheid-assortiment te bekijken >

Kantoor
Deze hele site biedt volop kansen om mooie spulletjes voor in en om het huis te bemachtigen, maar natuurlijk wil je ook op kantoor kunnen genieten van technische snufjes en handige spulletjes. Wij zorgen ervoor dat de nodige kantoorartikelen morgen bij jou worden bezorgd.

Klik hier om het volledige Overige Kantoor-assortiment te bekijken >

Ben je op zoek naar iets anders? Of weet je het nog niet helemaal?
Neem dan eens een kijkje in onze top 10 bestseller lijst; daar zit altijd wel wat voor jou bij!

Ga naar de Top-10 Bestsellers >

Voor 23:30 besteld = volgende dag in huis!

Onze uitmuntende klantenservice reageert binnen 24 uur

100% tevredenheidsgarantie: anders kun je altijd retourneren