Meteen naar de content

Volg ons

Voor 23:30 besteld = Morgen GRATIS in huis

Onze klantenservice:

30 dagen retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je een product bij ons hebt besteld, en dat het toch niet helemaal is wat je ervan had gehoopt. Dat is vervelend, voor jou en voor ons. We begrijpen dat je het product dan liever retour stuurt. Dat vinden we helemaal niet erg, en we helpen je er graag bij. Hoe je een product retour stuurt leggen we je uit op deze pagina.

Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen met een van onze Klantenservice-experts. Zij leggen je dan piekfijn uit hoe we ervoor zorgen dat jouw product terugkomt bij ons, en jij je geld terugkrijgt.

Doordat we proberen op alle punten de scherpste prijs, kwaliteit en voorwaarden aan te bieden, kunnen we helaas geen vergoeding bieden voor het retourneren van producten naar onze webshop. Heb je een product dat buiten jouw toedoen om kapot is geleverd? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Onderstaand stappenplan helpt je jouw aankoop naar ons te retourneren:

 1. Je ontvangt jouw zending van In Round en komt erachter dat je het wilt retourneren. Mocht je er niet uitkomen met de werking van het product, kun je natuurlijk ook altijd eerst even contact opnemen!
 2. Je download het retourformulier op onze website door hier te klikken
 3. Vul het retourformulier in en stop het bij de retourzending.
 4. Pak jouw product voorzichtig en netjes weer in. Hou er rekening mee dat de bezorgdiensten soms niet letten op de breekbaarheid van het product.
 5. Stuur jouw pakketje terug naar:
  Afdeling Retouren In Round
  Handelstraat 24
  4143 HT
  LEERDAM
 6. Wij krijgen jouw pakketje binnen en streven ernaar deze binnen 2 dagen te verwerken. Jouw aankoopbedrag wordt dan teruggestort en je ontvangt het geld weer op de rekening waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Lukt er iets niet of kunnen we ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op via de contact widget links onderin.

Voor 23:30 besteld = volgende dag in huis!

Onze uitmuntende klantenservice reageert binnen 24 uur

100% tevredenheidsgarantie: anders kun je altijd retourneren