Meteen naar de content

Volg ons

Voor 23:30 besteld = Morgen GRATIS in huis

Onze klantenservice:

Buiten & Tuin

Leuk dat je shopt in ons Buiten & Tuin assortiment!

Hieronder hebben we de categorieën neergezet welke leuke en inspirerende producten voor jouw tuin bevatten. Kijk eens rond en vind jouw volgende aanwinst!

Deuren en Sloten
Omdat jij je natuurlijk veilig en vertrouwd wilt voelen in jouw huis of omgeving, hebben wij ons best gedaan om een mooie collectie producten samen te stellen die je daarbij helpen. Denk daarbij aan onze speciale batterij-loze deurbellen, of sleutelkluisjes die jou de mogelijkheid geven de toegang tot je huis te regelen!

Klik hier om het volledige Deur & Slot-assortiment te bekijken >

Tuinonderhoud
Het verschil tussen een tuin waarin geleefd kan worden en een jungle zit volledig in het onderhoud. De een is constant bezig met het bewateren van zijn tuin terwijl de ander weer allerlei nieuw leven aan het planten is. Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, wij doen ons best om zoveel mogelijk producten op voorraad te hebben die jou helpen je doel te bereiken.

Klik hier om het volledige Tuinonderhoud-assortiment te bekijken >

Buitenverlichting
Als het donkerder wordt dan is het natuurlijk leuk om alsnog buiten te kunnen zitten (mits de temperatuur dit toelaat) of veilig over straat te kunnen. Bij In Round vinden we dat het makkelijk en snel mogelijk moet zijn om jouw huis te verlichten met de juiste sfeer, of juist jouw fiets te verrijken met een mooie verlichtingsset. Welke zoek jij? Zoek niet verder: wij hebben het morgen bij je in huis.

Klik hier om het volledige Buitenverlichting-assortiment te bekijken >

Overig
Naast al dat moois wat we hierboven al beschreven hebben we ook gewoon nog wat toffe andere dingen liggen. Wat denk je van een elektrische step die jou nieuwe vervoersmiddel kan worden? Alles is mogelijk in het Overige tuinassortiment van In Round

Klik hier om het volledige Overige Tuin-assortiment te bekijken >

Ben je op zoek naar iets anders? Of weet je het nog niet helemaal?
Neem dan eens een kijkje in onze top 10 bestseller lijst; daar zit altijd wel wat voor jou bij!

Ga naar de Top-10 Bestsellers >

Voor 23:30 besteld = volgende dag in huis!

Onze uitmuntende klantenservice reageert binnen 24 uur

100% tevredenheidsgarantie: anders kun je altijd retourneren